Rólunk

A Beer-Lak PUB és Söröző évek óta a családias hangulat, a vendégcentrikus hozzáállás, és a barátságos PUB-os környezet jelképe. Mostanáig az Üllői u. 82. szám alatt, a Nagyvárad térnél adtunk otthont fergeteges buliknak, pattanásig feszült meccsnézéseknek, szülinapoknak, leány- és legénybúcsúknak. Sajnálatos módon bizonyos kormányzati, önkormányzati intézkedések miatt, sok szomszédos üzlettel egyetemben nekünk is költöznünk kellett.

 

Úgy döntöttünk, hogy vendégeink bíztatásából és dícséreteiből erőt merítve a meghátrálás helyett inkább az előrelépést választjuk, és megőrízve a Beer-Lak hagyományait, valamint arra alapozva, vendéglátó hálózat formájában visszük tovább a Beer-Lak márkanevet.

 

2012. November 1.-től a Rottenbiller utca 39. sz alatt található, hosszú és dicső múltra visszatekintő  Y Bar & Café hálózatunk második tagjaként ad otthont a Beer-Lak rajongók népes táborának.

 

Háromszintes épületünk lehetőséget kínál zártkörű rendezvények (leány- és legénybúcsúk, születésnapok, céges rendezvények) zavartalan lebonyolítására.

 

A részleteket a Szolgáltatások menüben találod.

 Kapcsolat